Logische creativiteit

Een combinatie van denk- én verbeeldingskracht

We realiseren de meest creatieve oplossingen door mensen in alle lagen van de organisatie en daarbuiten te betrekken. Zo zien we meer, begrijpen we meer en bedenken we meer.

We combineren onze denkkracht met onze verbeeldingskracht vanaf het allereerste begin om een sterke basis te creëren. Gevormd door scherpe strategieën, onderscheidende concepten en herkenbare designs die idealen tot leven brengen, organisaties perspectief bieden en ontwikkeling stimuleren. Zo ontstaat een communicatief fundament dat mens en merk in beweging brengt.

Plus model: balans als hefboom

Het PLUS-model benadrukt het belang van een sterke merkbasis voor een krachtige beleving naar alle stakeholders. Wanneer de elementen van de merkbasis, de merkbeleving, de medewerkerbeleving en de klantbeleving in balans zijn, ontstaat er een hefboom die de organisatie kan helpen haar (strategische) doelstellingen te bereiken. Dat is de essentie van het model.
Het ideaal centraal

Plus scan: van meningen naar regie

De PLUS-scan geeft een objectief beeld van de huidige situatie en helpt bij het bepalen van de volgende stappen. Het brengt zowel het gewenste als het huidige niveau in beeld, en helpt bij het vaststellen van prioriteiten.

Dankzij deze scan weet je precies waar je staat in de ontwikkeling van je branding en activatie activiteiten en kun je gericht werken aan verbetering.
Hoe dat werkt

Plus proces: bewezen route naar resultaat

De PLUS projectaanpak is een unieke benadering van projectmanagement die zich richt op het combineren van verbeeldingskracht en het betrekken van in- en externe stakeholders vanaf de start van het project. Dit proces is bewezen en methodisch, en leidt tot draagvlak en succesvolle resultaten.
De zes stappen

0413 72 60 60

SAMEN
BEWEGING
BRENGEN?

"*" geeft vereiste velden aan

Hou mij op de hoogte van interessante ontwikkelingen en events.