Weener XL, maakt werk van gelijke kansen

Weener XL is er voor alle inwoners uit Den Bosch die hulp nodig hebben op het gebied van werk en inkomen. Zij geloven dat werken voor iedereen belangrijk is. Daarom wil Weener XL dat inwoners niet langs de zijlijn staan, maar actief mee kunnen doen in de samenleving. Tijd voor een goed verhaal en een krachtige merkidentiteit.

De opening van de nieuwbouw in 2023 bood een strategische gelegenheid om het merk krachtiger te positioneren. De herpositionering benadrukt de toewijding aan sociale participatie en inclusieve arbeid, terwijl Weener XL zich voorbereidt op een nog impactvollere toekomst.

David heeft bewust vanaf het begin de medewerkers betrokken bij het creƫren van het verhaal en de nieuwe visuele identiteit. De bewezen PLUS projectaanpak combineert verbeeldingskracht met betrokkenheid van in- en externe stakeholders. Door deze zes stappen te volgen brengen we mens en merk in beweging.

Dit project bestond uit de ontwikkeling van: Merkverhaal, Logo en huisstijl, Content formats, Fotografie, Merkgids en Huisstijlwijzer.

Volgende case
0413 72 60 60

SAMEN
BEWEGING
BRENGEN?

"*" geeft vereiste velden aan

Hou mij op de hoogte van interessante ontwikkelingen en events.