Terug naar alle Artikelen

Artikel

PLUS scan: van reageren naar regisseren

Nico Verheijden

Ontdek de kracht van de David PLUS scan voor je communicatieafdeling!

De communicatieafdeling staat voor verschillende uitdagingen: het pakken van regie, de waan van de dag, het vermijden van de meningen sfeer, het stellen van prioriteiten, het betrekken van de top, het innemen van een sterke positie en het vormgeven van een effectief programma. Maar hoe kun je deze uitdagingen succesvol aanpakken?

De PLUS scan biedt de oplossing! Met deze scan krijg je een objectief beeld van de huidige situatie en helpt bij het bepalen van de volgende stappen. Het brengt zowel het gewenste als het huidige niveau van uw communicatieactiviteiten in kaart en ondersteunt u bij het vaststellen van prioriteiten.

Dankzij de PLUS scan weet je precies waar je communicatieafdeling staat in de ontwikkeling. Je kunt gericht werken aan verbetering en efficiƫntie. Het is een self-assessment dat in kaart brengt welke stappen er nodig zijn om de implementatie van de strategie maximaal te ondersteunen.

Het programma van de PLUS scan omvat verschillende stappen. Allereerst is er een intake en voorbereiding, waarin we de specifieke situatie in kaart brengen. Vervolgens vindt er een scansessie plaats op locatie, waarbij we samen 2-3 uur de tijd nemen om de scan uit te voeren. Na afloop verwerken we de resultaten en ontvang je een globaal advies over het te volgen programma.

Met de PLUS scan neem je regie, blijf je uit de meningen sfeer, stel je prioriteiten, betrek je de top, kom je in positie en vorm je een effectief programma. Ben je klaar om de volgende stap te zetten? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van de PLUS scan!

0413 72 60 60

SAMEN
BEWEGING
BRENGEN?

"*" geeft vereiste velden aan

Hou mij op de hoogte van interessante ontwikkelingen en events.