Terug naar alle Artikelen

Artikel

Plus proces: bewezen route naar resultaat

Het PLUS proces is een bewezen en methodische projectaanpak die de kracht van verbeelding combineert met het betrekken van in- en externe stakeholders. De zes stappen van de PLUS projectaanpak stellen ons in staat om een duidelijke route te bepalen, medewerkers en stakeholders actief te betrekken en weloverwogen beslissingen te nemen. Door deze methodische aanpak creëren we draagvlak en realiseren we effect: mens en merk in beweging.

De PLUS projectaanpak bestaat uit zes essentiële stappen. In de eerste stap, “De route bepalen”, zorgen we voor een grondige voorbereiding en een duidelijke aanpak. We stellen SMART-doelstellingen op, betrekken de juiste mensen en creëren een gedetailleerd plan van aanpak.

Vervolgens gaan we in stap twee, “Inside out kijken”, medewerkers actief betrekken. Dit zorgt voor een holistische kijk op de uitdaging en draagt bij aan bredere beeldvorming en meer bewijsvoering. Betrokkenheid en eigenaarschap onder medewerkers worden versterkt.

In stap drie, “Outside in kijken”, communiceren we openlijk met alle stakeholders. We verzamelen directe feedback om onze inzichten scherp te stellen en plannen te verrijken. Het betrekken van stakeholders draagt bij aan vertrouwen, betrokkenheid en betere besluitvorming.

In de overige stappen, “De kern pakken”, “Het idee vormen” en “In actie komen”, werken we aan het nemen van weloverwogen beslissingen, het uitwerken van het gekozen concept en de succesvolle implementatie ervan. We betrekken betrokkenen bij het doorleven van opties, creëren draagvlak en vertalen het concept naar concrete acties.

Met de PLUS projectaanpak combineren we methodiek en bewezen stappen om tot een succesvolle branding en activatie te komen. We zorgen voor een doordachte strategie, een concept dat aansluit bij doelstellingen en doelgroepen, en een effectieve implementatie en uitvoering. Door deze zes stappen te volgen brengen we mens en merk in beweging.

0413 72 60 60

SAMEN
BEWEGING
BRENGEN?

"*" geeft vereiste velden aan

Hou mij op de hoogte van interessante ontwikkelingen en events.