SOVAK. Hou je niet in!

Dit is in essentie de werkgeversbelofte; bij SOVAK mag je dingen beter maken, mooier, efficiënter, professioneler en vragen wij je vooral niet in te houden als je bij ons komt werken.

SOVAK moet voortdurend vooruit blijven kijken. Daarbij moeten ze uitdagingen nu en in de toekomst niet uit de weg gaan. Daar zijn mensen voor nodig die uitdagingen niet uit de weg gaan. Mensen die zich niet inhouden om SOVAK efficiënter, klantgerichter, sterker en mooier te maken. Maar ook mensen die verantwoordelijkheid nemen en ondernemend zijn. Voor de cliënten, maar ook voor de organisatie.

Met deze arbeidsmarktcampagne willen tonen dat je je vooral niet in hoeft te houden als je bij SOVAK wilt komen werken. Het is ook een oproep voor de huidige werknemers en een belofte naar de eigen organisatie als geheel. We zien diverse emoties voorbijkomen. We zien graag: blij, enthousiast, emotioneel, gefrustreerd, content, gek, huilen, boos en in feite alle emoties wat ons mens maakt en nodig hebt als je bij SOVAK werkt of woont.

Jullie houden ons scherp, helpen SOVAK verder en dat maakt jullie dus ook betekenisvol in het leven van mensen met een verstandelijke handicap.

Jeroen Rempt
Communicatie specialist bij SOVAK

Team

Deze teamleden hebben hieraan meegewerkt. Stuur ze een bericht. Vinden ze leuk!

Volgende case
0413 72 60 60

SAMEN
BEWEGING
BRENGEN?

"*" geeft vereiste velden aan

Hou mij op de hoogte van interessante ontwikkelingen en events.