Simac. In IT for the long run.

In de 50 jaar van haar bestaan is Simac gegroeid naar circa 1250 medewerkers, 28 vestigingen verspreid over 7 landen, 16 werkmaatschappijen en 16 participatiebedrijven. Logisch dus dat het 50-jarig bestaan met heel veel trots is gedragen.

Plots werd het anders, maar wel Simac ten voeten uit! Aan David de eervolle vraag om Simac te helpen bij het invullen en vormgeven van het jubileumfeest. Groots uitpakken, samen vieren. Een ouderwets mooi feest voor collega’s en een evenement voor klanten. Althans, dat was de bedoeling totdat corona een stok in het wiel stak. Het grootse feest veranderde in verrassingen, traktaties en ‘speldenprikjes’ die verspreid door het jaar aan collega’s en klanten werden aangeboden.

De paden op, de lanen in

Een van die diverse feestelijkheden stond in het teken van er op uit gaan. In het voorjaar van 2021 zijn de wandelschoenen uit de kast gehaald om er samen op uit te trekken. Eerst zijn de medewerkers nieuwsgierig gemaakt met een mooie backpack en een kaartje. Vervolgens viel er een mooie verzegelde envelop op de deurmat, met daarin een heuse schatkaart. Op 10 plaatsen, verdeeld over 4 landen waren namelijk schatmunten te vinden d.m.v. geocashing.

Positief terugkijken

Mooi om te zien dat het 50-jarig jubileum ondanks de corona-omstandigheden zo intens is beleefd en niet onopgemerkt voorbij is gegaan. Zo kennen wij Simac! We kijken positief en vol plezier terug naar een geweldig jubileumjaar. Wij zijn blij en trots dat we Simac mochten helpen met het bedenken, ontwerpen en uitzetten van al die onvergetelijke feestelijkheden.

Team

Deze teamleden hebben hieraan meegewerkt. Stuur ze een bericht. Vinden ze leuk!

Volgende case
0413 72 60 60

SAMEN
BEWEGING
BRENGEN?

"*" geeft vereiste velden aan

Hou mij op de hoogte van interessante ontwikkelingen en events.