NLdigital. Het digitale tijdperk, is ons tijdperk.

Een branchevereniging voor de digitale economie. Een collectief van wereldwijde spelers tot start-ups, en alles wat hier tussenin zit. Om de digitale transformatie van Nederland mogelijk te maken.

NLdigital, voorheen nog Nederland ICT is al lange tijd verbonden aan de digitale sector. Maar de digitale sector verandert razendsnel. Inmiddels is ICT een begrip uit de oude wereld. Om mee te veranderen met de digitale sector, was het tijd voor iets nieuws. Een nieuwe naam. Een nieuw uiterlijk. Een scherp verhaal.

Knap hoe David onze nieuwe strategie en positionering in een keer wist te vangen in een ijzersterk merkverhaal en een visuele identiteit.
Het was direct raak.

Lotte de Bruijn
Managing Director NLdigital

Wij zijn NLdigital

Wij geloven dat digitale technologie Nederland beter maakt. We helpen onze leden om hun doelen te bereiken. We bieden ondernemers kennis en gereedschap om beter te ondernemen. We bieden netwerken om relevante contacten op te doen. En we zijn de stem van de sector bij beleidsmakers en andere belanghebbenden. Zo werken we samen aan een sterke digitale sector en een sterke digitale economie. Want het digitale tijdperk, is ons tijdperk.

Team

Deze teamleden hebben hieraan meegewerkt. Stuur ze een bericht. Vinden ze leuk!

Volgende case
0413 72 60 60

SAMEN
BEWEGING
BRENGEN?

"*" geeft vereiste velden aan

Hou mij op de hoogte van interessante ontwikkelingen en events.