N+P. Waste to value.

Afval waardeloos? Niet voor N+P. Al bijna 30 jaar zet het innovatieve familiebedrijf niet recyclebare afvalstromen om in nieuwe ruwe materialen en alternatieve brandstoffen voor de industrie. De impact is enorm, al bleven ze er bij N+P altijd vrij bescheiden onder. En dat terwijl de wereld de oplossingen van N+P hard nodig heeft. Tijd voor een wat minder bescheiden geluid.

Hoe ziet dat eruit? Een minder bescheiden N+P. In een beeldende sessie lieten we zien wat kleuren, vormen en beelden konden doen voor de uitstraling van N+P. Zo lieten we een groen idealistisch N+P zien, maar ook een futuristisch innovatief N+P. Waar dit soort sessies niet zelden tot levendige discussies leidt, was de richting bij N+P snel bepaald. Stevig, technisch bekwaam, maar ook down-to-earth.

In het woordmerk staan twee thema’s centraal: stromen en restvormen. De lijnen verbeelden de stromen en bewegingen die de grondstoffen bij N+P maken. Het spel met de open ruimtes in de typografie verbeeld het zien van waarde waar anderen dat niet zien, precies zoals Karel waarde in afval zag.

Met stevige typografie en een eenvoudig maar overtuigend kleurpalet laat N+P zien klaar te zijn voor de volgende stap: de grote industrie wereldwijd verduurzamen.

Team

Deze teamleden hebben hieraan meegewerkt. Stuur ze een bericht. Vinden ze leuk!

Volgende case
0413 72 60 60

SAMEN
BEWEGING
BRENGEN?

"*" geeft vereiste velden aan

Hou mij op de hoogte van interessante ontwikkelingen en events.