MNEXT. Future Rethinkers.

De transitie van Avans, van onderwijsinstelling naar kennisinstelling, heeft directe gevolgen voor het Centre of Expertise Biobased Economy. Clustering naar 4 CoE’s zorgt voor een bredere scope voor het CoE BBE. Waar de scope een fossielvrije wereld was zal dit in de toekomst verbreden naar energie en materiaal transitie. Tijd voor een nieuwe naam, huisstijl en communicatie voor de Future Rethinkers.

Bij David geloven we in de kracht van verbeelding en het betrekken van in- en externe stakeholders. Met onze bewezen en methodische PLUS projectaanpak hebben we een duidelijke route uitgestippeld om de rebranding van MNEXT tot een succes te maken. Door nauw samen te werken en elkaars ideeën te combineren, hebben we een nieuwe naam, unieke identiteit en een heldere positionering gecreëerd.

Het resultaat van onze co-creatieve aanpak is een rebranding die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook resonantie vindt bij de doelgroep en intern breed gedragen wordt. We hebben een sterke basis gelegd voor het succes van MNEXT, Future Rethinkers.

In co creatie met het CoE is gewerkt aan: Positionering, Corporate story, Communicatiestrategie, Merknaam,
Logo & huisstijl en Merkgids.

Team

Deze teamleden hebben hieraan meegewerkt. Stuur ze een bericht. Vinden ze leuk!

Volgende case
0413 72 60 60

SAMEN
BEWEGING
BRENGEN?

"*" geeft vereiste velden aan

Hou mij op de hoogte van interessante ontwikkelingen en events.