David - Iedereen doet mee - IBN - Theater Markant

IBN. Iedereen doet mee.

IBN heeft een nieuwe strategie ontwikkeld, gebaseerd op drie heldere pijlers die zich richten op het bevorderen van participatie voor iedereen op een zo inclusief mogelijke arbeidsmarkt.

David is gevraagd om een creatief idee te ontwikkelen om de medewerkers van IBN mee te nemen in deze nieuwe strategie. Het doel is het informeren, betrekken en enthousiasmeren van het personeel, zodat zij goed op de hoogte zijn van de drie pijlers van de strategie en begrijpen hoe hun rol bijdraagt aan het realiseren van een inclusieve arbeidsmarkt.

David - presentie Maarten Gielen - strategische pijlers - IBN
IBN - iedereen doet mee, IBN - theater Markant - strategische pijlers - David
IBN - strategische pijlers - iedereen doet mee - David

Bewegen stond centraal tijdens het event, waarbij we beoogden om de strategische thema’s echt tot leven te brengen door mensen letterlijk in beweging te zetten. Dit werd bereikt door een unieke levensgrote puzzel te creëren, waarbij elke medewerker een belangrijk puzzelstuk vormde. Door samen te werken onder opzwepende muziek, werd de puzzel ‘gelegd’, en verscheen de krachtige tekst ‘iedereen doet mee’ – het kernthema van IBN’s nieuwe strategie.

David - Iedereen doet mee, theater Markant - IBN

Deze interactieve activiteit zorgde niet alleen voor een gevoel van samenhorigheid en teamwerk, maar benadrukte ook het belang van inclusie en samenwerking binnen de organisatie. Door fysiek deel te nemen aan het leggen van de puzzel, werden de medewerkers actief betrokken bij de waarden en doelen van de nieuwe strategie. Het event creëerde een inspirerende sfeer waarin iedereen werd aangemoedigd om zijn of haar rol te omarmen en bij te dragen aan het realiseren van een inclusieve arbeidsmarkt.

Team

Deze teamleden hebben hieraan meegewerkt. Stuur ze een bericht. Vinden ze leuk!

Volgende case
0413 72 60 60

SAMEN
BEWEGING
BRENGEN?

"*" geeft vereiste velden aan

Hou mij op de hoogte van interessante ontwikkelingen en events.