Terug naar alle Artikelen

Artikel

Alle kikkers kwaken in harmonie

Nu de pandemie voorbij is zien we dat veel van onze klanten een hybride vorm van op kantoor en thuis werken ontdekken. Daarbij valt op dat recent geworven medewerkers soms nog nooit fysiek op kantoor zijn geweest en dat ook bestaande medewerkers elkaar opnieuw moeten ontdekken. Naast vragen als ‘Wie is wie? en Wat streven we met elkaar na?, blijkt het vinden van elkaar in de ‘gewenste’ manier van werken ook een belangrijk onderwerp.

Meer dan ooit komt ons connectie spel hierbij van pas. Met dit ludieke maar o zo serieuze spel haal je het besef van alle medewerkers op over de bedoeling van je bedrijf. En tegelijkertijd werk je aan de onderlinge verbinding.

“Het spel maakt veel los bij mensen, van oerinstincten tot aan hun diepste drijfveren – en alles daar tussenin.”

Hoe dan?
We spelen het spel met vier teams van 3 a 4 mensen. In 4 rondes bevragen we de teams op 4 thema’s gebaseerd op het ui-model van Hofstede. Het ui-model omschrijft de verschillende lagen waaruit de cultuur van een organisatie is opgebouwd.

De diepte in
Iedere ronde stellen we 4 vragen. Vragen zoals ‘Wie is de beste ambassadeur van je merk?’ of ‘Hoe vier je successen?’

Ieder team beantwoordt de vragen en mag om de beurt een vraag als eerste beantwoorden. Denkt een ander team een beter antwoord te hebben dan kunnen ze dit challengen met hun antwoord. De mensen van de overige twee teams beslissen individueel welk antwoord ze het beste vinden. Op deze manier denken mensen na over de antwoorden van de ander en spreken ze daar hun waardering over uit.

Het resultaat
Mensen betrekken bij de kern van hun organisatie levert energie en waardevolle inzichten op. Ben je benieuwd naar wat het connectiespel voor jouw organisatie kan opleveren? Boek dan 60 minuten met David. Dan gaan we samen de diepte in.

0413 72 60 60

SAMEN
BEWEGING
BRENGEN?

"*" geeft vereiste velden aan

Hou mij op de hoogte van interessante ontwikkelingen en events.