Terug naar alle Events

Event

Masterclass: The power of purpose

Nico Verheijden

Op 22 juni vond de Masterclass Positioneren: The Power of Purpose plaats, georganiseerd door DAVID. Het was een inspirerende sessie waarin de deelnemers werden ondergedompeld in de wereld van positioneren met idealen. Het doel van de Masterclass was om inzicht te bieden in de meerwaarde van idealen bij het creëren van een sterke positionering.

Theorie en praktijk

De Masterclass begon met een verkenning van de theoretische fundamenten van positioneren. Verschillende strategische tools werden behandeld, waaronder het 5C-model, het communicatieframe en het concept van The Big Ideal. De deelnemers kregen een duidelijk beeld van hoe deze modellen en concepten kunnen worden toegepast om merken op een unieke en betekenisvolle manier te positioneren.

Na de theoretische introductie werd een concrete case gepresenteerd: de positionering van MNEXT, Future Rethinkers. Een inspirerend voorbeeld van hoe idealen kunnen worden vertaald naar een effectieve positionering in de markt. De deelnemers werden uitgedaagd om mee te denken en te discussiëren over de strategieën en tactieken die werden toegepast om de positionering van MNEXT te realiseren.

De deelnemers verlieten de Masterclass met nieuwe inzichten en concrete handvatten. Ze waren geïnspireerd door het belang van idealen bij het creëren van een betekenisvolle en onderscheidende merkpositionering. Bovendien waardeerden ze de praktische benadering van de Masterclass, waarbij theoretische concepten werden gekoppeld aan real-life cases.

Mis de kans niet om een inspirerende Masterclass te volgen! Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van toekomstige evenementen en mogelijkheden om je kennis te vergroten. Abonneer je nu, helemaal onderaan deze pagina, en maak je klaar om geïnspireerd te worden!

Download de presentatie hieronder.

Meer weten

Event
Masterclass: The power of purpose

Nico Verheijden

"*" geeft vereiste velden aan

Hou mij op de hoogte van interessante ontwikkelingen en events.
Hidden
0413 72 60 60

SAMEN
BEWEGING
BRENGEN?

"*" geeft vereiste velden aan

Hou mij op de hoogte van interessante ontwikkelingen en events.