Sint-Michielsgestel. Geeft ruimte.

Sint-Michielsgestel. Een landelijke gemeente in Noord-Brabant met maar liefst 28.000 inwoners. En voor die inwoners is er de laatste jaren veel veranderd. Met de komst van de nieuwe omgevingswet is de rol van de gemeente namelijk ingrijpend verschoven.

Door de intrede van de omgevingswet is de rol van de gemeente verschoven van denken en doen vóór de inwoners naar denken en doen mét de inwoners. De relatie tussen burgers en bestuurders zal hierdoor veranderen. Gemeente Sint-Michielsgestel opent daarom haar raadsdeuren met een nieuwe merkbelofte: ‘geeft ruimte’. Om deze belofte eer aan te doen heeft David bewust vanaf het begin de gemeente én haar inwoners betrokken bij het creëren van een nieuwe visuele identiteit.

Door het logo ‘onaf’ te maken nodigt de gemeente haar inwoners uit om mee te denken én te doen om daarmee vorm te geven aan hun eigen leefomgeving. De huisstijl is niet vast omkaderd. Het logo bestaat uit een woordmerk (Sint-Michielsgestel) en variabel beeldmerk. Ondanks de variëteit is ze wel altijd herkenbaar door een aantal terugkerende vorm- en stijlelementen en kleurenpalet.

Team

Deze teamleden hebben hieraan meegewerkt. Stuur ze een bericht. Vinden ze leuk!

Volgende case
0413 72 60 60

SAMEN
BEWEGING
BRENGEN?

"*" geeft vereiste velden aan

Hou mij op de hoogte van interessante ontwikkelingen en events.