IBN. Nightmare competitor.

Het verrichten van werk en actief deelnemen aan de maatschappij draagt bij aan het geluk van mensen, en gelukkige mensen maken onze samenleving mooier. IBN is er om diegenen die het zonder ondersteuning moeilijk hebben op de arbeidsmarkt bij te staan. In 2023 is er een nieuwe koers ingeslagen, gebaseerd op drie krachtige pijlers. Deze pijlers bieden richting en stabiliteit voor ontwikkeling en gedrag. Maar hoe kunnen we deze pijlers tot leven brengen binnen de organisatie?

In een goede co-creatie zijn we tot een uiterst succesvolle editie van ons Inspiratiehuis gekomen. DAVID zorgde voor een vernieuwend concept, waarna we in nauwe samenwerking tot een creatieve invulling zijn gekomen. Een mooi voorbeeld van een co-creatie en dat in een krappe tijdsperiode!

Sandra van Groenestijn & Karin van Boxtel

In nauwe samenwerking met IBN heeft David een inspirerend programma ontwikkeld voor het jaarlijkse “Inspiratiehuis”. Dit programma bestaat uit een reeks bijeenkomsten waarin alle medewerkers van IBN actief kunnen deelnemen. Met als doel de strategie inspirerend en activerend te ervaren, hebben we gekozen voor een bijzondere werkvorm: het Nightmare Competitor spel. Deze werkvorm nodigt uit tot meedenken, ideeën delen en het vormen van een visie.

Om het spel tot leven te brengen, hebben we zelfs een fictieve investeerder bedacht. Dit stelt de medewerkers van IBN in staat om te denken als concurrenten van IBN. Hierdoor hebben we de betrokkenheid en actieve deelname van de medewerkers vergroot, en hun denkkracht benut om de drie pijlers van de strategie tot leven te brengen met een overvloed aan ideeën.

Volgende case
0413 72 60 60

SAMEN
BEWEGING
BRENGEN?

"*" geeft vereiste velden aan

Hou mij op de hoogte van interessante ontwikkelingen en events.